Gazi Şahin Anadolu Lisesi

Vizyon: Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek öğretmen olmanın idealini ve değişimini yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına fırsat tanıyıp, çağın gereksinmelerine cevap veren bireyler olmalarını ve öğrencilerimizi öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına yönlendirip öğrencilerimizin başarıyı yakalamalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli Doğalgaz Merkezi Sistem
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Servis Bilgisi: Elmadağ içi servis hizmeti yapılmakta olup, Lalahan ve Lalabel´e servis hizmeti verilebilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022 Taban Puan 330,6849 ; 2022 Tavan Puan 430,7682 ; 2022 Yüzdelik Dilim Tavan 5,15 ; 2022 Yüzdelik Dilim Taban 25,77 ;
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bir üst öğrenime yerleşen öğrenci sayımız 33 ´tür.
Sportif Etkinlikler: Voleybol,Basketbol,Masatenisi,Dart ve Santranç Okul Takımları,Görsel sanatlar,müzik ve yazılım gurupları oluşturulmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Algoritm Ankara Ekibi Katılımı, Codeweek Etkinlikleri Katılımı, 9. sınıflar A2 düzeyi İngilizce Sertifika Programı Kursu, Yazılım ve Kodlama Etkinlikleri,
Proje Çalışmaları: Okululumuz eSafety Label (Güvenli okul) Etiketine Sahiptir. Okulumuzda yapılan eTwinning Çalışmaları Ulusal ve Avrupa kalite Etiketi İle ödüllendirilmiştir. Okulumuz " eTwinning Okulu " Olarak Tescil Edilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2021 ERASMUS++ yurt dışı öğrenci hareketliliği
Diğer Hususlar: Okulumuz LÖSEV üyesidir. Okulumuz TEMA üyesidir.

WEB - https://gazisahinanadolu.meb.k12.tr

Adres - Kurtuluş Mahallesi Koruyolu Sokak No 6 ELMADAĞ/ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :2006

Yerleşim Yeri - Elmadağ İlçesi

Adres - Kurtuluş Mahallesi Koruyolu Sokak No 6 ELMADAĞ/ANKARA

Ulaşım Ulus Gençlik Parkı stad girişinden 10 dk. aralıklarda özel otobusler kalkmaktadır. Ayrıca büyükşehir belediyesi´nin 354 numaralı otobüsü ulaşım için kullanılabilir.Okulumuzun hemen önünde EGO ve toplu ulaşım otobüs durakları bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 40 km. uzaklıkta olan okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.